Ibland vill jag bara gråta

Ibland känner livet bara så dåligt. Jag vill bara gråta. Men vad blir bättre va det? Ingenting.

image35


Ont i huvudet

Jag har haft ont i skallen i tre dagar.Och inte lite smygande värk, utan det känns som huvudet ska gå i tusen biter, det känns som jag ska kräkas. Jag är inte trevlig, Orkar inte skatta, orkar typ ingenting.
Har käkat så mycket huvudvärkstabletter så snart tar väl levern skada...
usch och dubbelusch för ont i huvudet

på väg hem

är på väg hem från örebro, det tar en fruktansvärd tid! kommer vara hemma efter åtta!! och är hungrig och toalettnödig! bussen går rundtur runt hela östergötland! nu har jag sett skärblacka på nära håll, kimstad och snart ska vi väl in i norsholm också!? eller har jag varit där? trist är det iallafall!

annars har det varit en bra dag, suttit i möte hela dagen, blivit bjuden på kina, och fått gott kaffe! man har bra arbetskamrater! synd att man träffar dom så sällan bara...

nu ska jag sluta blogga innan jag blir alltför åksjuk!

Logiskt


Barn



Alla skaffar barn. Har inga vänner kvar som inte har barn. Jag vill inte ens ha barn. Gillar inte snorisar.
Men vem ska man umgås med? Jag vill ju helt andra saker än mina kära gamla bekanta. De bara snattrar om billigaste barnkläderna, nyttigaste maten, säkra barnstolar och glömmer bort allt man säger och sen skyller på graviditetsglömska, eller amningsglömska. Det finns bara barn i huvudet. Barn, barn, barn...

Jag får ont i huvudet när jag tänker på alla barnskrik.

Och folk som inte fattar att man inte vill ha barn.

Vardagen och Sia

Yes! Snön smälter för fullt. Snart syrran kan vi gå runt i ballerina (har du några?), ha balla glajjor och dricka rosévin dagarna i ända. Nä det kanske inte är sant men det låter ju för trevligt.

Fick en inbjudan till "faster", jag tror min Fredrik har blivit smittad av Fredrik-sjukan. Vi får se.

Ska göra kunskapstest nu, lyssnar på vackra Sia så länge, för det går lite lättare då.

Ont i skallen

Har varit hos tandläkaren!
Shit, vilken huvudvärk jag har!

Bäst att kolla på sex and the city....

Bokmal?!


Måndagsmorgon (fast det är tisdag)

Återigen arbete. Hat vaknat klockan halv fem i morse, om intetidigare, men det var då jag vågade kolla på klockan.
Känns som jag har varit ledig i ett halvår, känns som om jag knappt vet vad jag sa göra.

Hade svärmot på middag i går. Nice. Sedan slappade vi bara. Ännu mera nice.

Veckans lista:
( ) Fixa nytt pass
( ) Beställa klipptid
( ) Besöka tandläkaren
( ) Ha hundra möten per dag
( ) Åka till Örebro

Mer sång


Vad göra?

Klockan är halv sju och jag vill göra något, det är ändå fortfarande ljust ute, F ska inte upp och jobba imron.. då tycker jag det är tråkigt om dagen redan är slut. Men vad? Ute och gått har vi redan gjort. Åt precis mat. Hmm.

Tjej-vodka!

Den här vodkan vill jag testa, en vodka för tjejer. Tyvärr verkar det som att den inte kommer till Sverige, men kanske kan man köpa den utomlands, eller på flygplatser. För ett tag sen pratades dety mycket om en annan tjej-vodka. Vart tog den vägen, har inte hittat den än.

Sminkfrågan

Hänger allt på hur mascaraborsten är uppbyggd? Eller är det själva mascaran som gör att den är bra? Om jag hittar en bra borste och en annan som är bra i kletet, kan jag då mixa dom till en egen mascara?!
Jag kan nästan göra min egen mascara kan man säga!

Sommar!!!

Sommar!!!


Jag önskar att det vore sommar! Varmt och skönt! Sola och bada.
Jag vill ha sommar nu!!

Morgonbetstyr

Mamma brykade alltid ställa in en bricka till påskdagensmorgon. Den stod där när man vaknade , oftast på en pall. Den var överfylld med påskägg, tittägg, kycklingar och annat fint. Givetvis slet man upp äggen fort och åt karameller innan frukost. Senare med åren blev det även saker som låg i äggen.
Jag tänkte igår att jag skulle göra en bricka till min sambo.
Men... hur fasen ska man få in den i sovrummet?! Vi går ju och lägger och samtidigt och han går upp i ottan för att jaga. Ska man ställa klockan på tre och gå upp och fixa?! Då hade han ju garanterat vaknat...
Så jag fick göra brickan nu, när han är och jagar. Han får den för sent, i efterskott... huvudsaken är att han blir glad!!
Nu ska jag bädda och så ska jag springa till bolaget, dom har ju en nyhet!!

Stockholm

Jag och F åkte plötsligt till storstaden idag. Trevligt. Hitta inte så mycket, eller jo, men hade inte så mycket pengar rättare sagt. Titta efter jeansen till H, men fanns bara 40 och 42 överallt, märkligt att de gjorde så få mindre storlekar.

Nu tittar F på star wars, vi har ätit pizza. hitta en pizzeria som ligger runt hörnet. najs. :)

Imorn blir det Lambo, med mappa! och syster och freddorna! trevligt!

...

...

YES!

Det funkar ju!

funkar det?


Vad ska man göra först?

Nu har jag plockat ordning i köket, bäddat, fixat lite i vardagsrummet och badrummet.
Vad ska man göra sen?
1. Åka till ikeahuset och köpa ny mascara?
2. Åka till Ica och köpa påsklija och tvättmedel + Kellogg´s K?
3. Duscha?
4. Ta upp påskäggen från källaren?
Eller ska man bara lägga sig ner i soffan och glo i alla nya tidningar?!!

Sen ska jag prova att lägga upp en video för första gången!!

Min älskade giraff

image31

V-rås

V-rås

Morgonpigg

Idag vaknade jag av att mitt alarm gick i gång. Tio i sex. Hade glömt att justera det.
Sov väl ett tag till, men var uppe vid kvart över sju,halv åtta.
Har kollat om jag kunde tvätta tidigare, men det var kört.
Har ingen lust att tvätta ikväll, tvätta ju förra fredagen och se hur det gick...
Annars tänkte jag påskpynta lite idag, sätta upp några tittägg och så där, kanske åka ut till Ica och köpa godis. Köpa ett påskägg till sis. Köpa en blomma till mamma. Om jag orkar, risken är väldigt stor att jag somnar på soffan istället.
Ska försöka lägga in lite bilder i datorn. Kankse jobba lite, har läxor att göra. Känns som man är tillbaka i skolan!!
Men förs och främst måste jag kankse äta något. Tog en kopp kaffe när jag gick upp, men nu börjar jag nästan bli lite hungrig!!

All alone

Ensam hela dagen, ensam hela natten, ensam nästan hela dagen och så nu ensam på kvällen. Boring. What to do what to do? Är det något på tv måntro? Vill äta något gott.. popcorn eller glass.. något riktigt smarrigt.


Hoppsan!

Jag sa att jag skulle gå hem tidigt!
Hrm, snart har jag varit mina 8 timmar iallfall...
Hoppsan sa, vad roligt vi har!

Dagens outfit

Folk älskar att lägga upp dagens outfit. Det knäpps bilder både hit och dit. En del bra, en del mindre bra.
Idag är det en sådan dag jag skulle vilja ha dagens outfit på mig själv. Jag tycker faktiskt att jag ser bra ut idag, inte vrålsnygg, men dock en bild som jag skulle vilja komma ihåg, alla de andra dagar jag är ful.
Vem vet, det kanske kommer en bild sen.


// h

Killar=lustiga

Jag skämms lite att jag också ringer hela tiden om det där headseatet. Men man vill ju veta. och som sagt, hur svårt ska det vara?!
Men killar är lite märkliga. Eller väldigt. De kan inte svara på raka frågor, de kan inte planera, göra två saker samtidigt, eller tre fyra fem.  De vill tro att vi tjejer pratar i kodspråk, och så säger de att de inte fattar när man inte är rak. Men fatta killar, vi är oftast väldigt raka, det är ju ni som är komplicerade!!!


// h

Arg

Jag är arg. Arg på F, ska det vara så svårt att svara på hu mycket han ska ha för det förbaskade headsetet!? Han behöver inte va otrevlig för att jag ringer o frågar, ska det ta en vecka o komma fram till det eller? konstigt att jag frågor, han borde veta nnu! GRR!!!

/S

Varför??

Varför??


Snälla?! Varför snöar det? Jag vill ha vår, jag vill sitta i vårsolen, med stora brillor coh dricka latte med sararara. Jag vill inte ha något kallt blaskigt väder. Jag hatar snö. Jag hatar kyla.

Annars funderar jag på om jag ska köpa headseat till mobilen. De i butiken sa 1099 pix. Lite dyrt, undra om sis´s sambo vill ha samma?! Då kan jag ju lika gärna köpa en ipod... Shit, jag vill ha allt, och jag vill ha det NU!!! Jag vill kunna lyssna på musik på väg till jobbet idag!!!
Om han inte hör av sig innan lunch går jag och köper ett. O M.... inte syrran på något sätt hör av sig och rekomenderar en ipod....

Nu ska jag slänga i mer gojs i håret och gå till jobbet. (nu kan man ju inte cykla länge, snöskit!)


// h

Jeansbesvikelse

Jeansbesvikelse

Obs! Detta är inte jag, utan en lånad bild.

Men jag köpte jeans på hm, jättefina, lite 70tal, vida och lite högre i midjan. Men... jag brukar vara en 38:a, i dessa behövde jag nog 34:a. Nja, 36 då....
Men det fanns inte kvar, när jag ville byta, så... ledsen, jag får gå med mina gamla Lee...
Skit!


// h

Förvirrad

Känner mig helt förvirrad som människa. Jag vet knappt vilken dag det är. Det var helt underbart att åka till Västerås. det var massor av människor, tv, och radio.  Allt var så superduperkul!!! Och jag hann inte tänka något på bekymmer och otrevligheter. Jag var bara en glad prick som arbetade 200%.

Men idag... Oj, jag vet inte vad det är för dag, jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Men jag får väl lägga mig tidigt i kväll, och hoppas att jag sover bra, utan att ligga och grubbla. Jag hoppas att jag vaknar i morgon och allt är rosenrött igen.

Men syrran, det håller på att bli rosa, du behöver inte vara orolig, Vi överlever. Jag är ledsen jätteledsen, det kommer ta tid, men det kommer bli bra. Det som inte dödar det härdar. Det är mitt motto, även i detta.
Även om det är svagt rosa, försöker vi måla allt rött!!

Men jag saknar dig och din telefon!

// h

Ingen mobil

image25
Har sålt min mobil nu, så jag har ingen för tillfället. Jobbigt! Vill prata med Hanna-skrutt! Hoppas hon fick mitt sms som jag skicka från någon internetsida eller att hon ser det här(?) Så hon inte tror jag ignorerar hennes samtal om hon ringer mig...


Annars har jag lite ont i magen. Skönt att snön börjat smälta!

//S


västerås- here we come

vi på väg till västerås. ska hjälpa till att stara ny butik. ska bli jättekul! få lite annat att tänka på! skönt!
bloggar mer om öppningnen senare!


// h

Vacker sång!


Jag är ledsen

Jag är ledsen idag och vill krypa under täcket och försvinna.

/S

förbannad och glad

jag är så arg så arg så arg! riktigt skitförbannad!


ändå är jag glad för nu ska jag sjunga guds ord med kören! jag kommer säkert börja gråta!


hur kan vara så lycklig och så förbannad på samma gång?


// h

TopShop

Alla pratar om vad de beställer från TopShop nu när de skickar till Sverige, själv är jag inte så insatt än. Tänkte kolla in deras hemsida lite nu när F ändå är ute och åker hoj.

//S

Effektiv (?)

Jag tvättar. Och det är inte lite tvätt... Jag har tvättat sen klockan tre och jag är inte klar än!!
Så nu när jag kom tillbaka till lägenheten tänkte jag, Nu måste jag vara effektiv. (eftersom jag då städar under tiden jag tvättar) Ska ta hand om toaletten och dammsuga, och gå ut med soporna. Och NU ska jag hinna det innan jag går ner och byter maskin igen. Hrm... Och då börjar jag med att blogga, smart!!
Sen vill jag åka bort till Mc Donald´s och köpa deras nya burgare. Men jag vet inte... Kankse inte orkar. Men det skulle ju vara gott... Eller så tar jag det i morgon?! Så är jag klar med allt hemma istället! Eller så åker jag typ elva när jag är klar. Men det känns lite sent att klämma en fet hambugare klockan tio över elva.
Ja, jag får väl börja med att vara effektiv och ta hand om toaletten och soporna. Btw, är det för sent att dammsuga klockan halv nio på kvällen en fredag?!

// h

Fredagsmorgon

Återigen fredag. Inte arbeta på två dagar. Visst är det skönt. Men jag älskar att arbeta. Var på jobbet tio i sju i morse... Lagade lite som gått sönder, fixade och trixade. Skrivit lite semesterscheman, förberett lite för dagen, hade tänkt att gå hem lite tidigare idag, eller ganksa mycket tidigare faktiskt. Har jobbat i hop lite komptimmar som jag tänkte ta ut dagen till ära. Ska åka och handla med pappa, och sen hem och tvätta. Vi har vääärldens största tvättberg hemma!!! Så blir det när man jobbar som en gnu i veckorna. Då får man ta hand om hemmet på komptid!
Ikväll kommer jag att vara själv, sambon ska på taklagsfest. Så det är jag och tvätten.
Nej, nu ska jag sätta mig ch göra lite scheman, städschema, rastschema, kassaschema och sånt annat som behövs för att hålla strukturen på arbetet.
Ses ikväll!

// h


Hungrig!

Har gjort ungspannkaka och är nu skithungrig!! F, när kommer du hem, jag dör?!

Dagens lunch

Blev lite ledsen när syrran nte kunde komma ner till stan och käka med mig, men mamma och pappa låg hemma och var sjuka så hon skulle ta hand om dom lite. Snällt!
Emn eftersom jag hade ställt mig in på att käka Sbway tänkte jag att jag äter väl där själv. gick glad i hågen gatan ner mot Subay, men märker när jag kommer in i lokalen att jag inte har pengar, och kortet ligger kvar på jobbet. bara att vända, och käka falukorven och makaronerna som sambon så snällt hade lagat i går. Det var inte så dumt det heller ärligt talat.
Nu ska skriva lite papper och fixa några telefonsamtal, sen hoppas jag på att kunna gå ute coh jobba i butiken, ute på golvet.
Ha det gott!!

// h


Handelsgalan 2008

Jag var på Handelsgalan 2008 igår,mycket trevligt.Trerätters, underhållning, prisutdelning. Ja, under prisutdel´ningen var jag inte så glad. Vi hade inte ens nominerat oss, puckon! Vi hade inte en chans att vinna!! Nästa år ska jag iallafall se till att vi nomineras....
Vi kom hem skapligt tidigt, skönt! Men ändå har jag tagit sovmorgon idag. Och det var nog tur det för jag har så ont i huvudet! Tagit en magnecyl med koffein så får vi se om det blir bättre. Idag ska jag kanske äka med bilen och vara med vid en hämtning....
Och! Så kommer ju syrran och vi ska käka lunch!!! Ska bli kul! Och gott med Subway! Skulle bara varit lite sol ute så hade dagen varit gjord! Och jag hade säkert inte haft ont i skallen!
Dax att ssminka sig lite, bilder från handelsgalan kommer senare!
Hej hej!!

// h


Brun utan sol

Brun utan sol. Så självklart namn. För det är ju precis det är, eller det man blir. Brun - utan sol. På nåt sätt är det tll och med så att det har blivit ett ord. Brunutansol. Brunutansol, ja men det är ju sånt smörj man bli brun utav, utan att behöva sola.

Jag menar, mjölk är ju inte samma sak. Mjölk heter ju mjölk och inte vit dryck från ko. Ingen säger vitdryckfrånko.

I alla fall. Jag smörjde in mig med lite brun utan sol igår, sån från loreal med lotion i också. Urk vad jag luktar nu tycker jag, förstår inte att det ska va så svårt att få bort den här typiska lukten, kan de inte slänga i nåt parfymaktigt i flaskan?

Märken blir det också tycker jag, fast det inte ens är en riktigt brun utan sol.

//S

Bägge två+världens bästa mamma

Bägge två+världens bästa mamma
Dom är lika bra hundarna! Lika underbara, lika gosiga, härliga, perfekta. Vi älskar hundarna!!! Saknar dom varje dag!!
(och världens bästa morsan, hon fick också vara med på bild!)

// h

Eller är hon det?

Eller är hon det?

// h

Världens sötaste hund

Världens sötaste hund


// h

Att handla obegränsat

Igår var jag och plockade mina ögonbryn på Face Stockholm, hon är så söt och gullig tjejen som jobbar där inne. Jag visade en bild på hur jag vill ha mina bryn, ett par kraftiga, buskiga och mörka. Assnygga. Nu ligger inte det i min natur. Jag har tunna, bleka bryn.
När allt var klart hjälpte hon mig fylla i brynen. Och jag sa:
- o ja, jag vill gärna köpa en sådan ögonbrynaskugga.
Så såg jag mig i den stora spegeln och skrek. Likblek.
- Jag ska ta på lite rouge, sa den snälla söta expiditen.
- o ja, vad vacket, det köper jag med!! sa jag så fort jag fick rouget på äppelkinderna.
Så 450 spnn fattigare, saker som jag säkert inte behöver, men jag gillar verkligen den nya färgen på rougen och nu ksa jag börja tänka mer på brynen. Såklart man måste ha en proffsskugga då?!!

// h

Måndagar

När veckan börjar har jag så mycket att tänka på att blogga inte får plats på listan. Jag är på jobbet sju, om inte tidigare, jag har tusen saker som ligger och väntar på skrivbordet. Telefonen ringer för mycket. Nya praktikanter vaaarje vecka. Det är jättekul, missförstå mig inte, men det sliter... Jag går aldrig hem i tid på måndagar. (inte någon annan dag heller visserligen...) så ursäkta om jag inte bloggar  måndagar. Jag hinner inte helt enkelt!

I natt har jag sovit med flätor, vilket gör att jag ser ut som en trollunge i håret idag. Inte så snyggt! Och det har också gjort att jag inte har sovit så bra eftersomd et blir lite knöligt och jobbigt när man vänder sig. Så... ja, humöret är väl inte heller på topp!

Torsdag?! Ja, jag ska kolla agendan på jobbet, men jag tror att jag kan klämma in en lunch. Subway? Jag längtar efter deras baugetter!!

// h

Till Linköping på torsdag

På torsdag ska Bonnieskrutt på ultraljud, det ska jag följa med på och tänkte försöka hinna med att gå till H och Myrorna, kanske kan vi äta lunch ihop!


/S

Så kul med allt som är nytt!

På CityGross har de en ställninge precis när man kommer in i affären där nyhet står. Skitsmart! Måste kolla nyheter JÄMT!

//S

Nyheter

Nyheter

Köttbullar på burk, med sås


image20

33cls ramlösa



VeckoRevyn

Jag gillar inte VeckoRevyns nya hemsida. Den känns stel med så mycket linjer överallt, rörig också. Hård. Nej gillar inte. Och så har de fått upp så märkliga gamla bilder på tex Ebba. Hallå, ta nya bilder på hela gänget, snygga coola bilder!

//SSSSSSSSS

Fy 17 vad gott

Skulle inte sitta fel med fanta och rosé just nu :D fast nu börjar solen gå i moln ser jag.. Tråkigt.


Hörde att P och M skulle gifta sig! Sjukt kul för dom! : ) Roligt att gå på bröllop, min F har inte varit på ett bröllop i hela sitt liv stackars, bara ett fejk-bröllop men det var ju egentligen bara festen.

//S

Gifemål

Jjust ja, sambons brosa ska gifta sig!! Kul va? JÄTTE!!!

// h

Goa tider

Goa tider

Inte världens bästa bild...
Fanta och rose, minns du??!
det var en toppensommar!!

Beautiful

image16


//S

Ebba

Ebba kommer till stan. Undra om hon tar ett varv i city och kollar in de bästa butikerna, dvs min?!

// h

Idag skiner solen och jag vill...

jag vill sitta på café med min syster och dricka latte och snacka skit. Skvallra om gamla vänner. Prata mode och vårens trender. Diskutera serier och filmer vi vill se. Eller har sett.

F ska åka hoj och jag saknar mig syster.


//S

Listan

1. Jag vill ha en ny kanebo 38 mascara
2. Gärna YSL primer
3. Och deras conclealer.
(om man köper två och tre får man en väska från YSL med våren färger. (jag vet inte om dom menar vårens färger på väskan, eller om det är någon ögonskugga eller läppglans...))

Det stod i mitt horoskop att jag hade bra med pengar (?) så att jag faktiskt fick unna mig något. Hrm, menar stjärnorna tre saker, eller en. Jag har lite svårt det där med att unna sig, då vill ju jag ha allt!!! Jag har ingen gräns att här tar det liksom slut, det är nog, jag har unnat mig. Jag vill alltid unna mig mer!!

Får se vad som händer när jag kommer ner på stan, Får väl ta ett kort på det som införskaffades! Så får Ni bestämma om det var för mycket eller inte!!

// h

Pix

Pix




image15

2:a

Oki, muslimer. Sexualkunskap. Simhall. Idrott. Ehh.... Det är den stora nyheten idag, och vad det upprör folk. Och ja, mig med. Vi bor i Sverige. Vi har våra seder och bruk. Vi har det svenska. Vi har pizza och vi snackar ibland ord som inte våra föräldrar förstår. men snälla, om man bor här får man försöka bli lite svensk. Man kan inte tro att det ska bli en muslimskt land. Jag vet att många haftdet svårt bla bla bla,men om man väljer att komma hit får man ta att vi har ett ämne som heter idrott och det handlar ibland om att gå och bada. Så är det bara. Och sexualkunskap,vår mamma har hållt i den undervisningen. Och jag är helt övertygad att hon håller  med mig. Det är ett av det viktigaste och roligaste ämnen i skolan. Alla måste få höra om sex. Roligaste menar nu alltså, alla fnissar skrattar blir röda i ansiktet kollar oroligt omkring sig har tusentals frågor som man inte frågar. Det är så spännande, så nytt, så viktigt.
Nej, nu kan jag inte skriva mer, om ni kollar på klockan så ser ni att jag skulle åkt till jobbet för en kvart sen!
Men jag tänker forsätta detta när jag kommer hem. Och även skirva ett argt inlägg om mohamedbilder ochkristna bilder...

1:a

Ja, jag läste ju inlägget försent. Få be honom nästa gång. Men så kul det är!!! Jag gillar verkligen körkänsla. hade lite svårt för den första gången ja (och syrran) var där. Men vi kom ju inte mitt i alltihop och var nog inte så motiverade när det väl kom till kritan. Nej, verkligen inte. Men denna gång känns det toppen. Jag sjunger för kung och fosterland, även om det är både fel ord och fel meloid ibland. Ofta.

Du får be Fredrik

H! Om du inte vet om du är sopran eller alt får du be Fredrik (körledaren) om hjälp, innan eller efter körlektionen kan han hjälpa dig, vid pianot, att testa dig fram vilken tonart du tillhör. Så vet du det sen! Kan ju va svårt när man är precis mittemellan, men kör tester på pianot så kommer ni fram till det. Be honom om det idag!

//S

Rött ansikte

Jag känner mig som en tomat! Helt illröd i ansiktet. Och sen är jag hungrig, Dallassallad på en hälig mjuk tekaka vore väldig gott. Sushi... Ja, just nu skulle jag kunna äta allt som finns. Speciellt godis!
Snart ska jag gå hem för dagen. Sen ska jag till kören och sjunga för glatta livet, undra om jag ska sjunga sopran idag!?! Jag vet inte riktigt vad jag är! Jag vet att jag inte är tenor eller bas iallafall!!

Nu ska jag ta och klä på mig och gå hem, och svalka ansiktet ordentligt!!

P.P

P.P


















private practice, underbar serie!!

Problem i går

I går kunde jag inte skirva i vår blogg, inte heller kommentera i någon annan. Trist! Och fy blogg!! Det ska alltid, alltid funka!
Likaså hade jag problem med en anställd igår. Fast ändå, när jag gick hem kände jag mig nöjd och glas med livet. Jag hade pratat med min chef, om vad jag har för förväntningar, hur han kan stötta mig i mitt arbete. Det var ett bra givande samtal. Jag fick prata av mig om alla undersåtar som bara gnäller! För det ska gudarna veta, vad dom gnäller! Har dom aldrig jobbat innan eller?!! Dom skulle aldrig klara av ett vanligt jobb. Aldrig!

Det regnar idag, och jag har inget paraply... Jag vet inte om jag ska cykla eller gå.... Vilka problem!!!
Ska börja med att sätta på mig lite kläder iallafall....
Hej svejs!!

// h

Chokladmässa

I helgen är det chokladmässan i Linköping och F med företag har fått biljetter att komma dit på fredagen. Yey för de får ta med respektive : ) Det var väldigt roligt förra året när jag, H och F var där! Nu kanske man ska göra lite lunch. Förbaskat tråkigt att äta själv. Skulle vilja sitta på en uteservering med H, solglasögonen på och något smaskigt att äta på. Mycket roligare. Buhu.


//S

7 mars 2008 - 9 mars 2008
Konsert & Kongress, Linköping
Linköpings Chokladfestival

Chokladfestivalen är en plats för alla som tycker om en god bit choklad, något gott i glaset, ja helt enkelt för alla som uppskattar det goda i livet! Kom förbi en timme eller två, risken är bara att du blir fast för livet...

Öppettider:
Fredag 7/3: 14.00-18.00 (OBS! Branschdag. För besökare gäller inbjudan från utställare, arrangör eller registreringsbevis som besökarbehörighet.)
Lördag 8/3: 10.00-18.00
Söndag 9/3: 10.00-16.00


Äntligen onsdag!!

Jag har lagt träningen på is, väldigt svag is. Jag hinner / orkar inte. Så nu ska jag sluta tjata om det.
Idag ska träffa en vännina på lunchen och käka med henne. Kul, det var ett tag sen vi sågs! Och dagen till ära ska jag ta längre lunch, så vi inte bara stressäter.
Idag får vi leverans på jobbet, härligt, massor att göra, och faktiskt skapligt med personal nu. Det ska bli kul! Men jag ska köra med dom på morgonmötet. Jag har förberett mig sedan 5 i morse, då jag vaknade och inte kunde somna om. Böckerna MÅSTE upp senast på fredag. Prylarna MÅSTE ut senast fredag. Kläderna, måste hängas snyggare och möblerna... Ja, dom är en historia för sig själv. Ingen kommer få klaga att dom inte hinner, om  man hinner klaga så hinner man jobba, använd händerna istället för munnen.
Som vanligt: Nu måste jag sticka till jobbet i illfart!
Ha en bra dag!

// h

Blåmärke på knät 2

Jag har också blåmärke på knät, det vänstra! Två blåmärken! Sen har jag ju några till på vaderna och låren, men som sagt jag får ganska lätt blåmärken! Men just att vi har på knäna bägge två?!
Vad hände egntligen i fredags?!

// h


Vacker!

Cameron Diaz



/S

Blåmärke på knät

Jag har ett stort blåmärke på knät. Jag får vanligtvis aldrig blåmärken. H däremot får väldigt lätt blåmärken, även vår mamma har ofta blåmärken. Men inte jag, nu har jag ett stort blåmärke på knät i alla fall och jag vet inte hur jag fick det.

//S

en till...

en till...

// h

Esse

Esse

Ja, på allas begäran, en bild från i fredags!! Oj oj!! Sugrörsgrjejen på BK?!! Nja, inte riktigt rätt forum kanske...
Film? Jag vet itne hur man lägger upp filmer...
Nu är det som vanligt, dags att gå till jobbet. Hoppas att det blir en bra dag!
(sen kankse jag ska träna ikväll, evigt tjatande om träna, men igår var jag tvungen att åka ut och ta bilder till personaltidningen istället....)

// h

Fikapaus

Tar en liten fika. Har lite jobbiga saker att ta hand om efter fikat... Ibland är det inte solsken hela tiden.
Men solen lyser iallafall utanför kontoret! Idag tänkte jag gå och träna, skönt att komma i gång lite. Ska bli riktigt svettig och få ut alla märkliga tankar och all stress som ligger och gror. Bara jag kommer hem i tid så... Men det lär jag nog göra idag! Äntligen!
Har inte så mycket mer att säga... Lika bra att återgå till arbetet!

// h


Solen skiner!!

Shit vad fint väder det är! Solen skíner så jag blir helt bländad! Halt, idag? Skulle inte tro det! : D

//S

God morgon!

Så var det måndag igen! Att helgen alltid ska gå så snabbt. Jag sitter och dricker lite morgonkaffe och ska springa till jobbet snart. Frågan är om man ska cykla eller gå?! Jag är lite rädd för att det är halt, men allt går så mycket snabbare med cykeln... Och det är skönt att ha den på hemvägen, då kommer man hem mycket mycket snabbare, eftersom det är typ nerflrsbacke hela vägen hem...
Idag har jag även tänkt att börja träna. Har pratat om det i en evighet nu, så det börjar väl bli dax att göra slag i saken. Får se hur jag känner mig efter jobbet, om jag kan gå hem i tid och så!
Ja, nu är det dax att springa!!
Ha en bra dag allihop!!
// h

god natt

har egentligen inte gjort något i helgen. orkade inte städa, inte tvätta. åkte med mamma och pappa till citygross och handla.
ändå är jag urtrött! så, sov så gott! hörs i morron!
// h

Beautiful Linds

image9

/S

Museum - typiskt söndagsgöra?

Idag har jag och F varit på konstmuseet här i Norrköping, med hans mor och Staffan. Vi fika där också, och prata hundar och jobb. F och jag blev helt inspirerade att börja måla och skissa! Kul!

Nu är jag hungrig, hoppas F vill åka till CityGross och handla lite..


//S

Snygging

Snygging

// h

Tråksöndag

Jag har en tråkig söndag framför mig. Måste väl ner och hämta cykeln vi glömde i fredags, fast jag inte har en aning om vart det står. Men att f, som vet vart den står hämtar den?! Nja, inte mycket chans!
Sen måste jag nog tvätta. Kanske städa lite. Laga mat, som vi inte har, så jag måste handla först. Egentligen gillar jag att handla, men det det blit "tvång" gllar jag det inte. F bara ligger i sängen och gör i n g e n t i n g. Det är då jag blir arg för att jag ska göra a l l t!!

får väl seom jag hinner lägga upp lite bilder sen i fredags oxå!!

// h

Dålig

Dålig uppdatering i dag...
Har legat i soffan typ hela dagen. Som sagt var vi ute igår, och yes, jag har kvar bilderna och filmerna (vi gjorde ju ett par stycken om man säger så...) men jag har inte tankat över dom till datorna än, men vi får väl se om det kommer ut några vackra bilder och videosnuttar!!
Kul hade jag, jag tor vi alla hade kul. vi dansa som galningar, gjorde av med för mycket pengar, glömde cykeln på stan och allt var TOPPEN! Det var riktigt länge sen jag hade så kul!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och slappa vidare, bättre än så blir det inte idag!
xoxo h


Bilder och videos från igår

Oj vad vi tog bild och filma igår! Är det något att spara H eller skämde vi ut oss totalt?

Kul var det i alla fall, fast man är trött idag. Sitter här och viker servetter till mor som ska ha gäster till kvällen . Vad händer annars idag då? Inte så mycket, slapparlördag. Ska ringa K och höra om hon fick min och H's ljuvliga sång till henne kl 2 på natten...

Cs

//S

RSS 2.0